Loading...
Úvod 2022-02-23T13:14:49+00:00

Ponúkame na prenájom lukratívne obchodné priestory v centre Nového Mesta nad Váhom na ul. Hurbanova v blízkosti parkoviska pre návštevníkov. Budova je dvojpodlažná a disponuje dvoma zásobovacími vstupmi po stranách s parkovacou plochou.

V celej budove je k prenájmu 8 priestorov.

Priestor 1 – Obchodík Nina

Obchodné priestory na prízemí o výmere 200 metrov štvorcových. Aktuálne sa tu nachádza prevádzka Obchodík Nina – zdravá výživa.

Priestor 2 – Obchodík Nina

Priestor o výmere 35 metrov štvorcových na prízemí. Aktuálne sa tu nachádza prevádzka obchodík Nina.

Priestor 3 – Špaldová pekáreň

Priestory na služby na prízemí o výmere 30 metrov štvorcových. Aktuálne sa tu nachádza prevádzka Špaldová pekáreň.

Priestor 4 – Súkromná kancelária

Priestor o výmere 80 metrov štvorcových na prízemí. Aktuálne sa tu nachádza súkromná kancelária spoločnosti NO. 2 s. r. o.

Priestor 5 – Modelárstvo

Priestory na obchod o výmere 12 metrov štvorcových na prízemí. Aktuálne sa tu nachádza jediné modelárstvo v Novom Meste n/V.

Priestor 6 – Hypotekárne a finančné poradenstvo

Priestor v ľavej časti o výmere 32 metrov štvorcových na prvom poschodí. Aktuálne priestory kancelárie orientované na hypotekárne a finančné poradenstvo.

Priestor 7 – Hypotekárne a finančné poradenstvo

Priestor v pravej časti o výmere 38 metrov štvorcových na prvom poschodí. Aktuálne priestory kancelárie orientované na hypotekárne a finančné poradenstvo.

Priestor 8 – Pedikúra Sweet feet

Priestor v pravej časti o výmere 50 metrov štvorcových aj s priestorom galérie na prvom poschodí. Aktuálne sa tu nachádza pedikúra Sweet feet.

Priestor 9 – súkromná kancelária

Priestor v ľavej časti o výmere 50 metrov štvorcových aj s priestorom galérie na prvom poschodí. Aktuálne prenajaté ako súkromná kancelária.

Parkovanie

Ponúkame na prenájom celoročné parkovancie miesta pre nájomcov alebo zákazníkov ich prevádzok. Parkovanie sa nachádza 100m od budovy smerom k Námestiu Slobody. Cena jedného miesta na rok je 300€. Cena parkovného bez ročného predplatného je 0,40€/hodina.

Kontakty

Hurbanova 760/17

Nové Mesto nad Váhom

915 01

Tel.:+ 421 904 352 987

info@obchodnepriestory.sk